Nejlepší plavba pro děti? Máme 2 horké kandidáty!

07. 11. 2016

2

Nezoufejte, děti rozhodně nemusíte nechávat doma. Existuje totiž nespočet lodí, jejichž aktivity jsou úzce zaměřeny zejména na dětské výletníky. Přinášíme vám rovnou dvě nezapomenutelné plavby, které zkrátka musíte absolvovat v doprovodu vašich nejmenších raubířů!

Royal Caribbean International: Největší a nejpestřejší

 Royal_Caribbean_International_logo.svg

Obří luxusní loď, několik bazénů, vířivých van, ale i lezeckých stěn, dětských hřišť, pódií, která přímo vybízejí k zábavným vystoupením, hromada animátorů a nikdy nekončící zábava – i tak lze ve zkratce charakterizovat lodě a plavby Royal Caribbean International.

Bohatá programová nabídka zaujme děti všech věkových skupin. Na palubě kolébající se lodi se setkají s animovanými postavičkami z oblíbených dětských filmů a seriálů, mohou si vyzkoušet řadu netradičních atrakcí (3D kino, pobyt ve skleněné kapsli 300 stop nad oceánem), větší děti mohou změřit své síly ve sportovních kláních nebo tematických soutěžích. Své dovednosti mohou dokonce zúročit také v DJ´s akademii!

K dispozici jsou i nejrůznější herny, společenské místnosti s obřími obrazovkami, videohry, i specializované workshopy a tematické dílny. Veškeré aktivity jsou zaměřeny na rozvoj dětských znalostí a dovedností zábavnou a nenásilnou formou.

Ale abychom nezapomněli na dospělé účastníky plavby, pro ně jsou zde připraveny honosné restaurace s těmi nejvybranějšími specialitami, luxusní lázně, koktejlové bary, ale třeba i tematické večery s hudbou a spoustu dalších pohodových aktivit.

Norwegian Cruise Line: Pro volnomyšlenkáře

Norwegian-Cruise-Line-Logo.svg

Že si příliš nelibujete v přesně a jasně vymezených časech na snídaně, svačiny, obědy a večeře? Nestíháte večerní programy a nevyhovují vám časové celky tematických aktivit pro děti a dospělé? Tak to vás jistě zaujme nekonvenční norská zábava na Norwegian Cruise Line a její honosné lodě Norwegian Escape, Norwegian Breakaway, norský Getaway a Norwegian Epic.

Stejně jako u plaveb Royal Caribbean International, i zde jsou připraveny tematické aktivity pro děti nejrůznějších věkových skupin. Ty nejmenší rošťáky jistě potěší interaktivní Kid´s kluby, v nichž si malují, vyrábějí masky, tvoří nejrůznější maličkosti pro sebe nebo rodiče či poslouchají hudbu, tančí, hrají divadlo a dívají se na oblíbené pohádky.

1

Větší děti se mohou zúčastnit rukodělných činností, zazpívat si karaoke, zašít se v high-tech hernách nebo cirkusových školách či si zahrát vzdušný hokej, shlédnout film v kině nebo „zapařit“ některou ze známých videoher na ploché obrazovce.

Mezi oblíbené atrakce patří horolezecká stěna, bowling, který si můžete zahrát na jedné z 6 bowlingových drah nebo skluzavky a tobogány či pobyt na visuté lávce několik metrů nad rozbouřeným oceánem. Velkým lákadlem je i originální muzikál o pouštní princezně Priscille, který potěší velké i malé.

Nikdy nekončící zábava na moři

Tak co? Přesvědčili jsme vás, že plavby obřími luxusními loděmi jsou vše, jen ne nudné a děti není nutno nechávat doma či u babiček na prázdninách? Ty nejlepší zaoceánské plavby si pochvalují velcí i malí návštěvníci z celého světa. Nevěříte? Pak je budete muset otestovat na vlastní kůži!


Vybíráme to nejlepší z plaveb

USA, Mexiko, Belize, Honduras

Loď: Norwegian Prima | Nocí: 7| Vyplutí: Galveston
Termíny vyplutí:
od 56 950,- Kč Detail plavby »

USA, Mexiko, Belize, Honduras

Loď: Norwegian Prima
Počet nocí: 7
Přístav vyplutí: Galveston
od 23 080,- Kč Detail plavby »

USA, Bermudy

Loď: Norwegian Gem
Počet nocí: 7
Přístav vyplutí: Boston

USA, Bahamy

Loď: Allure of the Seas | Nocí: 3| Vyplutí: Port Canaveral
Termíny vyplutí:
od 17 830,- Kč Detail plavby »

USA, Bahamy

Loď: Allure of the Seas
Počet nocí: 3
Přístav vyplutí: Port Canaveral

« zpět na hlavní stránku

Proč cestovat s námi?

  • 1 Máme širokou a aktuální nabídku plaveb z celého světa.
  • 2 Naši zaměstnanci jsou profesionálové, kteří perfektně znají specifika plaveb.
  • 3 Jako první v ČR jsme vydali specializovaný katalog pouze na plavby.
  • 4 Je za námi 20 let zkušeností a renomé silné cestovní kanceláře ESO travel.
  • 5 U nás si plavbu vybere opravdu každý, kdo hledá kvalitu, spolehlivost a luxus.

Newsletter

Chcete dostávat naše novinky mailem?

Objevte kouzlo cestování lodí

další články »
Plavba Martinik: Co všechno můžete zažít ve Fort-de-France a jeho okolí?

Plavba Martinik: Co všechno můžete zažít ve Fort-de-France a jeho okolí?

Francouzský zámořský department v Karibském moři je nádherný kousek planety. Najdeme ho mezi ostrovy Svatá Lucie a Dominika a v pohodě se tu domluvíte francouzsky. více »

Věci, které si sbalit s sebou před plavbou na lodi

Věci, které si sbalit s sebou před plavbou na lodi

A je to tady! Do vaší vysněné dovolené na lodi zbývá posledních pár dnů. Co si sbalit s sebou? více »

Oddysey of the Seas

Oddysey of the Seas

Představujeme nový přírůstek do flotily společnosti Royal Carribean International. Na vlny se spustí koncem roku 2020. více »

Hamburk: Průvodce městem a zajímavé tipy co navštívit

Hamburk: Průvodce městem a zajímavé tipy co navštívit

Přístavní skvost s jedinečnou atmosférou. Některé zdroje mu přisuzují i pojmenování „německá brána do světa“. Nutno podotknout, že zcela oprávněné. více »