Celebrity Edge: luxusní kolos posouvající hranice zábavy

18. 04. 2017

Tím hlavním na lodi Celebrity Edge jsou venkovní atrakce a sepětí s mořem v takové míře, v jaké to jen je možné. O nádherná posezení nebo altánky u bazénu s výhledem na moře tady není nouze. Cestující určitě okouzlí i střešní zahrada určená pro živá hudební vystoupení a promítání filmů. K dispozici jsou tu také obří šachy.

Celebrity Edge je, co se kapacity týče, loď střední třídy. Je tedy báječnou alternativou k obřím lodím.

Magic Carpet vás vyveze 13 palub nad moře

Nezpochybnitelnou a nepřehlédnutelnou dominantou lodi je Magic Carpet čili Létající koberec, zářivě oranžová konstrukce, která ihned upoutá pozornost. Plošina, jež je součástí konstrukce, nabízí neodolatelné posezení – a pokaždé se ocitnete na jiné palubě. Posezení v nejvyšší možné výšce pak nabízí skutečně úchvatný výhled, zejména kotvíte-li právě v nějakém nádherném přístavu. Vidět z takové výšky například večerní osvětlené přístavní město je nezapomenutelné.

carpet

Zdroj: https://bloom.bg/2mE9cNc

A to stále není všechno. Účel pohyblivé plošiny se mění v závislosti na její aktuální poloze. Jednou je součástí restaurace, podruhé slouží jako odpočinková zóna u bazénu a občas si tu cestující vychutnávají i umění zdejšího DJe. Ještě stále pochybujete o tom, že loď je na hraně všech konstrukčních možností?

  • Společnost Norwegian Cruises Lines představují svou novou posilu - Norwegian Joy

Kajuty, v nichž se dá luxus přímo krájet

S naprosto promyšlenými prvky se cestující setkají i v kajutách, ať si zvolí jakýkoli jejich typ. Zatímco některé vypadají jako jednoduché (avšak luxusně vyhlížející, čisté a nádherné) pokoje, jiné by mohly konkurovat i těm nejkrásnějším apartmánům v klasických hotelech. V některých kajutách je k dispozici i vlastní balkón.

Co je ale z ubytování naprosto nejúchvatnější, to jsou dvojúrovňové „vily“ o výměře 250 m2. Dvě prosklená patra, balkón, metr hluboký bazén, ohromný obývací pokoj a parádní výhled na moře udělají z pobytu na lodi zážitek na celý život.

kajuta bottom line

Zdroj: https://bloom.bg/2mE9cNc

Relaxace, při níž načerpáte síly

Objevovat krásy na vybrané trase může být někdy trochu náročné. Cestující se ale vždy vrátí na svou loď a budou si moci odpočinout jak fyzicky, tak psychicky, aby se z dovolené vrátili svěží. Kromě úžasně krytého bazénu je tu také jeden venkovní, nechybí pohodlná lehátka ani altánky poskytující trochu toho soukromí přímo u bazénu.

Všichni cestující starší 16 let mohou využívat prostor solária, jehož součástí je například božský designový bazén. Zcela běžné budou lekce jógy. A pobavit se můžete během hudebních a kulturních akcí.

stresni zahrada

Zdroj: https://bloom.bg/2mE9cNc

Všechno pod kontrolou – díky mobilům

Perfektní je to, že cestující mohou mít každou minutu plavby stoprocentně pod kontrolou, a to jednak díky náramkům, s nimiž se dostanou z lodi i na loď a také si třeba objednají nápoje přímo do kajuty, ale také prostřednictvím mobilních telefonů.

Cestující, kteří si nainstalují speciálně vyvinutou aplikaci, budou moci snadno díky telefonu regulovat světlo a teplo v kajutě, zajistí si jí přístup do kajuty nebo její zamknutí při odchodu z ní, zjistí, co se kde právě děje a také v ní najdou přehledný plán lodi, aby nebloudili. Všechno je skvěle vymyšleno ku prospěchu cestujícího, který dispozice lodi ani za celou plavbu pravděpodobně nebude znát zpaměti.

První plavba se uskuteční v prosinci 2018

Loď Celebrity Edge z flotily Celebrity Cruises vyveze prvních 2 900 cestujících na vlny oceánu s největší pravděpodobností v prosinci 2018 a brázdit bude vody Karibiku. Plavba potrvá týden, respektive cestující na lodi stráví 7 nocí, a zastaví se v Portoriku, na Britských Panenských ostrovech nebo třeba v San Juanu.
Rubrika: lodě

Vybíráme to nejlepší z plaveb

USA, Mexiko, Belize, Honduras

Loď: Norwegian Prima | Nocí: 7| Vyplutí: Galveston
Termíny vyplutí:
od 56 790,- Kč Detail plavby »

USA, Mexiko, Belize, Honduras

Loď: Norwegian Prima
Počet nocí: 7
Přístav vyplutí: Galveston
od 23 520,- Kč Detail plavby »

USA, Bermudy

Loď: Norwegian Gem
Počet nocí: 7
Přístav vyplutí: Boston

USA, Bahamy

Loď: Liberty of the Seas | Nocí: 3| Vyplutí: Fort Lauderdale
Termíny vyplutí:
od 14 920,- Kč Detail plavby »

USA, Bahamy

Loď: Liberty of the Seas
Počet nocí: 3
Přístav vyplutí: Fort Lauderdale

« zpět na hlavní stránku

Proč cestovat s námi?

  • 1 Máme širokou a aktuální nabídku plaveb z celého světa.
  • 2 Naši zaměstnanci jsou profesionálové, kteří perfektně znají specifika plaveb.
  • 3 Jako první v ČR jsme vydali specializovaný katalog pouze na plavby.
  • 4 Je za námi 20 let zkušeností a renomé silné cestovní kanceláře ESO travel.
  • 5 U nás si plavbu vybere opravdu každý, kdo hledá kvalitu, spolehlivost a luxus.

Newsletter

Chcete dostávat naše novinky mailem?

Objevte kouzlo cestování lodí

další články »
Plavba Martinik: Co všechno můžete zažít ve Fort-de-France a jeho okolí?

Plavba Martinik: Co všechno můžete zažít ve Fort-de-France a jeho okolí?

Francouzský zámořský department v Karibském moři je nádherný kousek planety. Najdeme ho mezi ostrovy Svatá Lucie a Dominika a v pohodě se tu domluvíte francouzsky. více »

Věci, které si sbalit s sebou před plavbou na lodi

Věci, které si sbalit s sebou před plavbou na lodi

A je to tady! Do vaší vysněné dovolené na lodi zbývá posledních pár dnů. Co si sbalit s sebou? více »

Oddysey of the Seas

Oddysey of the Seas

Představujeme nový přírůstek do flotily společnosti Royal Carribean International. Na vlny se spustí koncem roku 2020. více »

Hamburk: Průvodce městem a zajímavé tipy co navštívit

Hamburk: Průvodce městem a zajímavé tipy co navštívit

Přístavní skvost s jedinečnou atmosférou. Některé zdroje mu přisuzují i pojmenování „německá brána do světa“. Nutno podotknout, že zcela oprávněné. více »