MSC Seaside: Takový aquapark tu ještě prý nebyl!

03. 05. 2017

S lodí MSC Seaside za poznáním Karibiku

MSC Seaside poskytne cestujícím nejen bezpečí a zábavu, ale také krásné prostředí a naprosto špičkové technologie. Každý, kdo bude chtít poznat Karibik jinak než leteckou dopravou na jedno místo, si může užít nejen krásné a pečlivě vybrané lokality, ale také loď, která nabízí luxus 5* a jednoho plusu k tomu. Víte třeba, že se mezi jednotlivými patry můžete pohybovat průhlednými výtahy?

První loď této třídy bude mít svou premiéru v prosinci 2017, kdy vypluje z Benátek. Druhá začne brázdit vlny oceánu v květnu 2018 a třetí je v plánu v roce 2021.

Základní informace o lodi: tahle čísla jsou důležitá

Loď MSC Seaside disponuje 2 067 kajutami, 18 palubami, schopností pojmout 5 179 cestujících a přes 1 400 členů posádky, která se bude starat o jejich blaho od začátku až do konce. Loď je dlouhá 323 metrů a 41 metrů široká.

Cestující se mohou těšit na jeden z nejzábavnějších aquaparků na lodi

Možná je nevhodné označit některou z částí lodi za její pýchu, protože MSC Seaside je pýchou sama o sobě, celá. Co ale odborníci velmi vyzdvihují, to je vysoce interaktivní aquapark, dokonce údajně jeden z největších a nejzábavnějších svého druhu na moři. Vodní park na MSC Seaside se rozkládá ve dvou patrech, zdejší atrakce jsou dokonalým lákadlem pro děti, ale rádi si na nich zadovádí i dospělí.

Pořádnou porci zábavy slibuje například pět rozdílných skluzavek. Jedna z nich dokonce kombinuje hudbu, světla a video – Slideboarding Tube bude bezpochyby naprostým trhákem celého aquaparku.

Zábavný akvapark na lodi

Luxus, kam se podíváte

Na vybavení si dali tvůrci lodi skutečně hodně záležet. I ty „nejobyčejnější“ kabiny mohou být nefalšovanou reklamou na luxus. Některé kabiny mají i své vlastní balkóny, z nichž je krásný výhled na moře i na 360° promenádu poblíž, jiné zase nabízejí i soukromou vířivku. Na své si tedy při ubytování přijde opravdu každý, ať už mu nebude proti mysli nějaké to uskromnění, nebo si bude chtít užít bydlení na lodi se vší parádou.

  • Přečtěte si také o dalších nových zaoceánských posilách: Celebrity Edge bude spuštěna na mořské vlny v prosince 2018 a Norwegian Joy už tohle léto.

Stejně tak nadmíru uspokojivá až perfektní a bezchybná je nabídka a možnost stravování na lodi. Najíst se tu můžete v devíti odděleních a ochutnat speciality z celého světa. Některé z restaurací dokonce spolupracují s opravdovými mistry gastronomie, takže si tu skutečně pochutnáte. A až nebudete chtít jít do restaurace, navštivte některý ze zdejších dvaceti příjemných barů.

Co na lodi dělat? Relaxovat, sportovat a bavit se!

Mezi jednotlivými přístavy v itineráři se rozhodně nebudete nudit. Při pobytu na lodi MSC Seaside můžete využít nepřeberného množství zábavy, možností relaxace i aktivního odpočinku.

Relax i sport na lodi MSC Seaside

Pro vodomilce je tu zastřešený bazén, v němž si zájemci zaplavou, i když třeba nebude nejkrásnější počasí, i panoramatický bazén na střeše s důmyslným osvětlením. Na své si přijdou i milovníci adrenalinu, a to na Adventure Trail nebo na nejdelší zip-line na moři, v klasickém fitness se dá klasicky cvičit. Po téhle námaze můžete relaxovat ve zdejších lázních nebo kdekoli v prostorách lodi. A to rozhodně není všechno…

Pokud chcete vědět více o MSC Seaside, tak se klidně podívejte na oficiální stránky MSC Cruises.

Rubrika: lodě

Vybíráme to nejlepší z plaveb

USA, Mexiko, Belize, Honduras

Loď: Norwegian Prima | Nocí: 7| Vyplutí: Galveston
Termíny vyplutí:
od 56 790,- Kč Detail plavby »

USA, Mexiko, Belize, Honduras

Loď: Norwegian Prima
Počet nocí: 7
Přístav vyplutí: Galveston
od 23 520,- Kč Detail plavby »

USA, Bermudy

Loď: Norwegian Gem
Počet nocí: 7
Přístav vyplutí: Boston

USA, Bahamy

Loď: Liberty of the Seas | Nocí: 3| Vyplutí: Fort Lauderdale
Termíny vyplutí:
od 14 920,- Kč Detail plavby »

USA, Bahamy

Loď: Liberty of the Seas
Počet nocí: 3
Přístav vyplutí: Fort Lauderdale

« zpět na hlavní stránku

Proč cestovat s námi?

  • 1 Máme širokou a aktuální nabídku plaveb z celého světa.
  • 2 Naši zaměstnanci jsou profesionálové, kteří perfektně znají specifika plaveb.
  • 3 Jako první v ČR jsme vydali specializovaný katalog pouze na plavby.
  • 4 Je za námi 20 let zkušeností a renomé silné cestovní kanceláře ESO travel.
  • 5 U nás si plavbu vybere opravdu každý, kdo hledá kvalitu, spolehlivost a luxus.

Newsletter

Chcete dostávat naše novinky mailem?

Objevte kouzlo cestování lodí

další články »
Plavba Martinik: Co všechno můžete zažít ve Fort-de-France a jeho okolí?

Plavba Martinik: Co všechno můžete zažít ve Fort-de-France a jeho okolí?

Francouzský zámořský department v Karibském moři je nádherný kousek planety. Najdeme ho mezi ostrovy Svatá Lucie a Dominika a v pohodě se tu domluvíte francouzsky. více »

Věci, které si sbalit s sebou před plavbou na lodi

Věci, které si sbalit s sebou před plavbou na lodi

A je to tady! Do vaší vysněné dovolené na lodi zbývá posledních pár dnů. Co si sbalit s sebou? více »

Oddysey of the Seas

Oddysey of the Seas

Představujeme nový přírůstek do flotily společnosti Royal Carribean International. Na vlny se spustí koncem roku 2020. více »

Hamburk: Průvodce městem a zajímavé tipy co navštívit

Hamburk: Průvodce městem a zajímavé tipy co navštívit

Přístavní skvost s jedinečnou atmosférou. Některé zdroje mu přisuzují i pojmenování „německá brána do světa“. Nutno podotknout, že zcela oprávněné. více »