Průvodce lodi Oasis of the Seas: Luxus s nejhlubším bazénem na vodě

07. 03. 2018

royal-caribbean-oasis-4-shows-aquatheater-OASIS0117

Jestli vás láká plavba obří výletní lodí a chcete během ní bydlet v krásné kajutě nebo luxusním apartmánu, neuděláte chybu, když si vyberete loď společnosti Royal Caribbean International.

A pokud si chcete užít rušný společenský život, surfovací simulátor, nepřeberné množství sportovních aktivit i kulturních akcí, rozhodně si zabookujte lístek na Oasis of the Seas. Být na seznamu nejoblíbenějších zaoceánských lodí je její výsostné právo!

  • Víte, že neméně populární Alure of the Seas je její sesterská loď? Je o něco mladší a dá se na ní taky zažít nezapomenutelná dovolená.

Loď Oasis of the Seas je první své třídy.

Prokřižujte Karibik a mějte stále perfektní zázemí

Oasis of the Seas je jako luxusní hotel. Její výhoda je ale to, že je to loď, takže váš pokoj nebo apartmán bude na každé zastávce s vámi. Mimochodem, kajuty a apartmány na téhle lodi patří k těm nejkrásnějším vůbec! Žádné balení, žádné stěhování. Můžete tak s ní prozkoumat krásy Karibiku – Mexika, USA, Haiti, Jamajky, Portorika nebo ostrova Svatý Martin, aniž byste museli myslet na to, jaké bude vaše další ubytování.

Během plavby na Oasis of the Seas objevíte krásy Karibiku.

Loď pluje na dvou trasách. Ta první začíná v USA a vede dál přes Haiti, Jamajku a Mexiko, ta druhá začíná rovněž v USA, ale pokračuje přes ostrov Svatý Martin, Portoriko a Haiti. Ať už si vyberete první, nebo druhou, Karibik si vychutnáte plnými doušky a velmi koncentrovaně. Každý přístav je pečlivě vybrán tak, aby měl co nabídnout.

Na Jamajce se například můžete vydat na výlet na čtyřkolkách nebo k vodopádu na řece Dunn, nebo si na mexickém ostrově Cozumel vychutnáte pohyb po neuvěřitelně okouzlujících plážových promenádách. A je toho ještě mnohem víc.

3 restaurace, kde se musíte najíst během plavby

Byla by hrozná škoda, kdybyste ani jednou nezašli do některé z restaurací a omezili se jen na stravování v hlavní jídelně. Podniky nejrůznějšího ražení vás na této lodi skutečně překvapí svou originalitou a atmosférou. Které třeba?

Portofino: Toužíte po romantice? Chystáte se na nějaké velice zvláštní okamžiky, nebo si prostě jenom chcete užít večer v tak nějak jiné restauraci? Vydejte se do Portofina. Jde o italskou restauraci, ve které nechybí snad žádná z dobrot ze země ve tvaru dámské boty.

Portofino je ideálním místem pro speciální chvíle.

Johnny Rockets®: Tato restaurace ohromuje svou atmosférou i na lodi Alure of the Seas a ne náhodou. Jen co do ní vstoupíte, pohltí vás atmosféra Ameriky 50. let. Burgery a hranolky s vynikajícími domácími omáčkami a na závěr třeba lahodný mléčný koktejl. To zní jako fajn plán na večer, ne?

Zajděte na jídlo do Johnny Rockets a užijte si atmosféru 50. let.

Windjammer Café: Máte chuť na něco lehčího a obsloužíte se i sami? Zavítejte do příjemného podniku Windjammer Café, kde si můžete dopřát nejen lehkou svačinku, ale taky bohatou snídani, skvělý oběd nebo dokonalou večeři. Po celý den jsou tu k dispozici nejrůznější nealkoholické nápoje, káva a čaj je dokonce zdarma. Jestli hledáte pohodové posezení u něčeho na zub, s touto restaurací neuděláte chybu.

Ve Windjammer Café zaženete malý i velký hlad.

  • Na co dalšího se můžete těšit? Na lodi je restaurací požehnaně!

3 bary, kam musíte během plavby zavítat

English Pub: Toužili jste někdy pobýt aspoň chvilku v tradiční anglické hospůdce? Na lodi Oasis of the Seas se vám to může splnit. Ochutnáte tu hned několik druhů piv, a ještě než do podniku dojdete, uděláte si krásnou procházku po zdejší promenádě, na které se English Pub nachází.

Viking Crown Lounge®: Chcete se dostat na nejvyšší přístupné místo na palubě lodi? Pak vás možná potěší i to, že tu najdete zcela originální bar – postavený kolem lodního komínu. Z návštěvy kruhového baru budete nadšení!

Viking Crown Lounge je bar postavený kolem lodního komínu.

Schooner Bar: Pokud toužíte strávit večer v poklidném baru, poslouchat šikovného pianistu v akci a vychutnávat si lahodné míchané drinky, bude pro vás Schooner Bar tou nejlepší volbou. Žádná divočina se tu nekoná!

V Schooner Baru si užijete pohodu za doprovodu pianistova umění.

Akce a představení, na kterých nesmíte chybět

Aqua Theatre: Máte rádi představení, při kterých zrak přechází a člověk přestává dýchat? Vydejte se na jeden z kousků do Aqua Theatre, kde vám své umění předvedou vodní akrobati a další šikovní lidé. Ano, přesně v tom nejhlubším bazénu na vodě, jak jsme zmínili už v úvodě.

Nenechte si ujít představení s vodními fontánami a akrobaty v AquaTheatre.

On Air Club: Jestli vás fascinují dosud nepoznané talenty, zajděte se podívat na vystoupení svých spolucestujících! Karaoke je tady tradicí, která se musí dodržovat. A klidně se můžete i sami přidat do řad účinkujících.

Jazz On 4: Pro milovníky jazzu máme dobrou zprávu. Svou oblíbenou hudbu si můžete užít i na lodi. V tomto klubu se vám předvedou prvotřídní muzikanti, kteří mají o kvalitním večeru velmi dobré povědomí!

V Jazz on 4 si užijete oblíbeného jazzu dosyta.

Kam za adrenalinem a odpočinkem?

Flow Rider®: Pokud se ocitnete na lodi Oasis of the Seas a zatoužíte po pořádně koncentrované dávce adrenalinu, rozhodně byste měli vyzkoušet první umělou surfařskou vlnu na světových mořích. A to i v případě, že jste nikdy nesurfovali. Možná že o to větší zážitek to bude.

Užijte si adrenalin na umělé surfařské vlně

Bazén pouze pro dospělé: Děsí vás představa, že vám budou při odpočinku v bazénu skákat přes hlavu cizí děti? Pak zajděte do bazénu, kam nemají vstup povolen! Garantujeme vám, že se ocitnete v naprosté oáze klidu.

Vitality at Sea Spa: Největší lázně na moři, v nichž si můžete dopřát nejrůznější masáže, saunu, páru, manikúru nebo pedikúru… To je místo zvané Vitality at Sea Spa. Neváhejte a užijte si každičkou vteřinu v něm prožitou.

  • Na lodi je samozřejmě mnohem víc možností. Prozkoumejte další tady!

Dress code na lodi

Na Oasis of the Seas jste prostě na dovolené, takže se můžete obléknout neformálně – jsou povolena trička, šortky, kalhoty… Výjimkou jsou večery, kdy by měl člověk vypadat o něco lépe a zvolit formálnější oděv, speciálně pak během „formal night“. Co rozhodně není vhodné, to je vydávat se mezi lidi na palubě jen v plavkách, a to i během dne.

Dress code volte opatrně, hlavně večer.

Zajímavosti aneb Co jste pravděpodobně nevěděli

Až zatoužíte po procházce po krásném a dokonale udržovaném místě, zajděte do Central Parku. Víte, že tu roste více než 12 000 rostlin? Ke všemu si tu můžete dát dostaveníčko se zahradníkem, který vám o nich něco poví.

Na lodi se nachází více než 3 000 mil elektrického vedení. To by stačilo na spojení Spojených států amerických od západu na východ!
Rubrika: lodě

Vybíráme to nejlepší z plaveb

USA, Bermudy, Portugalsko, Španělsko,...

Loď: Norwegian Escape | Nocí: 16| Vyplutí: New York
Termíny vyplutí:
od 119 950,- Kč Detail plavby »

USA, Bermudy, Portugalsko, Španělsko, Francie, Itálie

Loď: Norwegian Escape
Počet nocí: 16
Přístav vyplutí: New York

USA, Bahamy

Loď: MSC Magnifica | Nocí: 4| Vyplutí: Miami
Termíny vyplutí:
8 840,- Kč od 6 050,- Kč Detail plavby »

USA, Bahamy

Loď: MSC Magnifica
Počet nocí: 4
Přístav vyplutí: Miami

USA, Bahamy

Loď: Allure of the Seas | Nocí: 4| Vyplutí: Port Canaveral
Termíny vyplutí:
od 15 070,- Kč Detail plavby »

USA, Bahamy

Loď: Allure of the Seas
Počet nocí: 4
Přístav vyplutí: Port Canaveral

« zpět na hlavní stránku

Proč cestovat s námi?

  • 1 Máme širokou a aktuální nabídku plaveb z celého světa.
  • 2 Naši zaměstnanci jsou profesionálové, kteří perfektně znají specifika plaveb.
  • 3 Jako první v ČR jsme vydali specializovaný katalog pouze na plavby.
  • 4 Je za námi 20 let zkušeností a renomé silné cestovní kanceláře ESO travel.
  • 5 U nás si plavbu vybere opravdu každý, kdo hledá kvalitu, spolehlivost a luxus.

Newsletter

Chcete dostávat naše novinky mailem?

Objevte kouzlo cestování lodí

další články »
Plavba Martinik: Co všechno můžete zažít ve Fort-de-France a jeho okolí?

Plavba Martinik: Co všechno můžete zažít ve Fort-de-France a jeho okolí?

Francouzský zámořský department v Karibském moři je nádherný kousek planety. Najdeme ho mezi ostrovy Svatá Lucie a Dominika a v pohodě se tu domluvíte francouzsky. více »

Věci, které si sbalit s sebou před plavbou na lodi

Věci, které si sbalit s sebou před plavbou na lodi

A je to tady! Do vaší vysněné dovolené na lodi zbývá posledních pár dnů. Co si sbalit s sebou? více »

Oddysey of the Seas

Oddysey of the Seas

Představujeme nový přírůstek do flotily společnosti Royal Carribean International. Na vlny se spustí koncem roku 2020. více »

Hamburk: Průvodce městem a zajímavé tipy co navštívit

Hamburk: Průvodce městem a zajímavé tipy co navštívit

Přístavní skvost s jedinečnou atmosférou. Některé zdroje mu přisuzují i pojmenování „německá brána do světa“. Nutno podotknout, že zcela oprávněné. více »