Symphony of the Seas: Bude největší a nabídne virtuální realitu i robotí obsluhu

13. 06. 2017

Symphony of the Seas

V jedné z restaurací, kterých na lodi naleznete opravdu požehnaně, na vás čeká mimo jiné i robotická obsluha, která během míchání drinků předvádí úžasné taneční kreace. To je ovšem jeden nikoli jediný důvod, proč prostřednictvím lodi Symphony of the Seas poznávat krásy Středomoří a okolí.

Největší výletní loď světa

Loď Symphony of the Seas je aktuálně dvacátým šestým přírůstkem do flotily Royal Carribean a čtvrtým do třídy Oasis. Její velký den nastane v dubnu roku 2018 a své inaugurační období stráví v západním Středozemí. 16 palub lodi, jejichž součástí je na 2775 kajut (některé dokonce s virtuálním balkonem) z ní dělá aktuálně největší výletní loď, která bude brázdit moře i oceány.

Takhle kráska bude vážit neuvěřitelných 230 000 tun. To proto, aby mohla pojmout téměř 5 500 cestujících a několik stovek dalších osob, které tvoří posádku lodi, obsluhu restaurací a barů, ale i herních koutků a veškerého dalšího zařízení, kterého je na lodi opravdu požehnaně.

royal-promenade-1

Vše pro milovníky dobrého jídla a pití

Že byste na moři hladověli? Ani náhodou! Symphony of the Seas nabídne nespočet specialit a restaurací oceněných prestižní cenou GOLD Anchor. Vybírat si můžete ze dvou typů rezervací a několika restaurací a barů, z nichž zmíníme třeba restauraci Grande, kde jsou servírovány tematické DreamWorks pokrmy, italskou restauraci Giovanniho stůl, mexickou restauraci Sabor nebo restauraci specializující se na ryby a mořské plody.

Za zmínku jistě stojí i zdejší bary, z nichž si největší oblibu jistě získá Bionic Bar. Jak již samotný název tohoto zařízení napovídá, půjde o bar, ve kterém vás budou obsluhovat roboti. Ti vás budou bavit jedinečnými tanečními kreacemi, ale i výbornými míchanými drinky a koktejly, o kterých na lodi rozhodně nebude nouze.

neighborhood-views

O zábavu bude královsky postaráno

Ani chvíle nudy na palubě nečekejte. Pro vás a vaše nejbližší je na palubě připraveno nespočet vodních i dalších atrakcí. Zmínit musíme určitě 10 poschoďový tobogán The Ultimate Abyss, který je v současné chvíli vůbec tím největším tobogánem na moři, lanovku o devíti podlažích s délkou 26 metrů, několik vířivek a bazénů s výhledem na oceán, vodní park pro děti, 3D kino, jazzový klub, galerie, ale i kasino.

Samozřejmostí jsou wellness a lázně, ale i taková rarita, jako ledové kluziště, 13 metrů vysoké lezecké stěny nebo hřiště pro basketball a další sporty. Zapomenout nesmíme ani na zdejší internetové připojení – aktuálně nejrychlejší internetové připojení na moři, dostupné po celé lodi. Ani workoholici nebo milovníci sociálních sítí tedy nepřijdou během plavby zkrátka.

ulimate-abyss

Pro více informací o krásách a přednostech lodi Symphony of the Seas navštivte oficiální stránky společnosti Royal Caribbean International.

Rubrika: lodě

Vybíráme to nejlepší z plaveb

USA, Mexiko, Belize, Honduras

Loď: Norwegian Prima | Nocí: 7| Vyplutí: Galveston
Termíny vyplutí:
od 56 950,- Kč Detail plavby »

USA, Mexiko, Belize, Honduras

Loď: Norwegian Prima
Počet nocí: 7
Přístav vyplutí: Galveston
od 23 080,- Kč Detail plavby »

USA, Bermudy

Loď: Norwegian Gem
Počet nocí: 7
Přístav vyplutí: Boston

USA, Bahamy

Loď: Allure of the Seas | Nocí: 3| Vyplutí: Port Canaveral
Termíny vyplutí:
od 17 830,- Kč Detail plavby »

USA, Bahamy

Loď: Allure of the Seas
Počet nocí: 3
Přístav vyplutí: Port Canaveral

« zpět na hlavní stránku

Proč cestovat s námi?

  • 1 Máme širokou a aktuální nabídku plaveb z celého světa.
  • 2 Naši zaměstnanci jsou profesionálové, kteří perfektně znají specifika plaveb.
  • 3 Jako první v ČR jsme vydali specializovaný katalog pouze na plavby.
  • 4 Je za námi 20 let zkušeností a renomé silné cestovní kanceláře ESO travel.
  • 5 U nás si plavbu vybere opravdu každý, kdo hledá kvalitu, spolehlivost a luxus.

Newsletter

Chcete dostávat naše novinky mailem?

Objevte kouzlo cestování lodí

další články »
Plavba Martinik: Co všechno můžete zažít ve Fort-de-France a jeho okolí?

Plavba Martinik: Co všechno můžete zažít ve Fort-de-France a jeho okolí?

Francouzský zámořský department v Karibském moři je nádherný kousek planety. Najdeme ho mezi ostrovy Svatá Lucie a Dominika a v pohodě se tu domluvíte francouzsky. více »

Věci, které si sbalit s sebou před plavbou na lodi

Věci, které si sbalit s sebou před plavbou na lodi

A je to tady! Do vaší vysněné dovolené na lodi zbývá posledních pár dnů. Co si sbalit s sebou? více »

Oddysey of the Seas

Oddysey of the Seas

Představujeme nový přírůstek do flotily společnosti Royal Carribean International. Na vlny se spustí koncem roku 2020. více »

Hamburk: Průvodce městem a zajímavé tipy co navštívit

Hamburk: Průvodce městem a zajímavé tipy co navštívit

Přístavní skvost s jedinečnou atmosférou. Některé zdroje mu přisuzují i pojmenování „německá brána do světa“. Nutno podotknout, že zcela oprávněné. více »