10 míst a situací na lodi, ze kterých potřebujete mít fotku

24. 09. 2019

10 míst a situací na lodi, ze kterých při plavbě potřebujete mít fotku

Dovolená, při které máte zázemí na lodi a v každé destinaci se můžete vrátit do „svého pokojíčku“, je skvělou volbou pro všechny, kteří se neradi přesouvají z místa na místo, ale přesto by chtěli během několika dní stihnout poznat víc lokalit. A co by to bylo za výpravu, kdybyste si z ní kromě samotných zážitků nepřivezli i spousty krásných fotek? Fotky by vám neměly chybět z těchto míst a situací.

Plavba 11

1. Selfíčko na horní palubě při odplouvání

Dost možná úvodní fotka vaší krásné dovolené může vzniknout na horní palubě, přičemž v popředí budete vy a v pozadí pak přístav (tipy na nejfotogeničtější přístavy Karibiku a Středomoří). Taková fotka řekne všechno jasně a přímo. Vydáváte se vstříc božským zážitkům!

Plavba 1

2. Na snídani s oblíbenou postavou

Na velkém množství plaveb se to hemží tematickými postavičkami z pohádek, seriálů a filmů. Dejte pozor, aby zrovna vaše vyvolená postava nebyla v zajetí dětí, jejich rodiče by se na vás nejspíš dívali skrz prsty, kdybyste si vydobývali právo vyfotit se s idolem jako první. Jakmile ale prvotní nápor opadne, jděte bez okolků na věc!

Náš tip: Vydejte se taky na tematickou party, kde vám určitě nějaký ten hrdina nebo nějaká ta hrdinka padne oka a pak i do fotky.

Plavba 2

3. Váš vlastní balkón

Máte u kajuty svůj balkón? Byla by škoda se jím nepochlubit, je to totiž velmi romantické! Využijte každé možné hry světla, stínu a barvy moře. Garantujeme vám, že tyhle fotky vám bude každý bezostyšně závidět.

Plavba 3

4. Večeře ve formálním duchu

Dámy ve společenských šatech, pánové v oblecích. Tady to zavání luxusem a kromě něj taky vynikající večeří. Vezměte s sebou telefon nebo kameru i sem, určitě to bude stát za to. A nezapomeňte zdokumentovat i samotné pokrmy!

Plavba 4

5. Bazén a jeho přilehlé okolí

Kdo by si nechtěl mezi zastávkami a objevováním nových míst zalenošit na plážovém lehátku a zaplavat si nebo si zadovádět v bazénu? Věříme, že takových lidí na lodi moc není. Pokud patříte mezi ty, kteří se aspoň jednou k bazénu podívají, udělejte si s ním parádní selfíčko nebo zvolte vyšší bod a zaberte bazén se skvostným okolím ve větší míře.

Plavba 5

6. S kapitánem nebo jiným členem posádky

Na některých lodí se konají večírky, jichž se zúčastňuje i posádka samotná, i když zcela pochopitelně ne úplně celá. Potkáte tu ale pěkně formálně oblečené spolucestující, pracovníky lodi v padnoucích uniformách a možná přijde i kapitán. Pak neváhejte ani vteřinu a poproste ho, aby chvilku postál…

Plavba 6

7. S hercem, zpěvákem, bavičem nebo moderátorem

Když vyrazíte na zábavný večer, nepotřebujete mít speciální důvod k tomu, abyste si udělali selfíčko s někým, kdo se o show stará. On nebo ona to jistě pochopí, protože s hvězdou večera se nebudete chtít vyfotit první ani poslední.

Plavba 7

8. S ničím!

Co jiného vám dosvědčí, že se plavíte po oceánu, než fotka, na které budete jen vy a vodní hladina? Zaberte i oblohu. Za takovou fotku sklidíte pořádné ovace.

Plavba 8

9. Kdekoli s vaším ručníkovým zvířátkem

Ne, nezbláznili jsme se. Jakmile vstoupíte do kajuty, s největší pravděpodobností najdete na posteli ručníky poskládané do tvaru nějakého zvířete. Než je začnete používat, udělejte si s nimi aspoň krátkou procházku po lodi a taky pořádně šílené selfie.

Plavba 9

10. S lodí za zády

Jakmile se někde vylodíte a půjdete prozkoumávat cizí krajinu, určitě se z dálky vyfoťte se samotnou lodí, na které brázdíte oceán. Je to přece na pár nocí váš domov, tak proč se s ním nezvěčnit?

Plavba 10

Plavba 12


Vybíráme to nejlepší z plaveb

USA, Mexiko, Belize, Honduras

Loď: Norwegian Prima | Nocí: 7| Vyplutí: Galveston
Termíny vyplutí:
od 56 790,- Kč Detail plavby »

USA, Mexiko, Belize, Honduras

Loď: Norwegian Prima
Počet nocí: 7
Přístav vyplutí: Galveston
od 23 520,- Kč Detail plavby »

USA, Bermudy

Loď: Norwegian Gem
Počet nocí: 7
Přístav vyplutí: Boston

USA, Bahamy

Loď: Liberty of the Seas | Nocí: 3| Vyplutí: Fort Lauderdale
Termíny vyplutí:
od 14 920,- Kč Detail plavby »

USA, Bahamy

Loď: Liberty of the Seas
Počet nocí: 3
Přístav vyplutí: Fort Lauderdale

« zpět na hlavní stránku

Proč cestovat s námi?

  • 1 Máme širokou a aktuální nabídku plaveb z celého světa.
  • 2 Naši zaměstnanci jsou profesionálové, kteří perfektně znají specifika plaveb.
  • 3 Jako první v ČR jsme vydali specializovaný katalog pouze na plavby.
  • 4 Je za námi 20 let zkušeností a renomé silné cestovní kanceláře ESO travel.
  • 5 U nás si plavbu vybere opravdu každý, kdo hledá kvalitu, spolehlivost a luxus.

Newsletter

Chcete dostávat naše novinky mailem?

Objevte kouzlo cestování lodí

další články »
Plavba Martinik: Co všechno můžete zažít ve Fort-de-France a jeho okolí?

Plavba Martinik: Co všechno můžete zažít ve Fort-de-France a jeho okolí?

Francouzský zámořský department v Karibském moři je nádherný kousek planety. Najdeme ho mezi ostrovy Svatá Lucie a Dominika a v pohodě se tu domluvíte francouzsky. více »

Věci, které si sbalit s sebou před plavbou na lodi

Věci, které si sbalit s sebou před plavbou na lodi

A je to tady! Do vaší vysněné dovolené na lodi zbývá posledních pár dnů. Co si sbalit s sebou? více »

Oddysey of the Seas

Oddysey of the Seas

Představujeme nový přírůstek do flotily společnosti Royal Carribean International. Na vlny se spustí koncem roku 2020. více »

Hamburk: Průvodce městem a zajímavé tipy co navštívit

Hamburk: Průvodce městem a zajímavé tipy co navštívit

Přístavní skvost s jedinečnou atmosférou. Některé zdroje mu přisuzují i pojmenování „německá brána do světa“. Nutno podotknout, že zcela oprávněné. více »