MSC Bellissima nabízí kajuty s whirlpoolem, virtuální asistentku nebo největší LED obrazovku na moři

04. 04. 2019

Loď s největší LED obrazovkou na moři

Úžasný obří plovoucí resort poslední generace bude vyplouvat z italského Janova a brázdit vody Středomoří. Loď MSC Bellissima, která byla na vodu poprvé spuštěna 3. 3. 2019, je součástí rodiny MSC Cruises a společně se svou starší „sestrouMSC Meraviglia se postará o nezapomenutelné zážitky celé rodiny. Loď může převážet až 5 700 pasažérů a díky své velikosti se v době spuštění na moře stala dvanáctou největší lodí světa. Co vám může nabídnout? Málo toho rozhodně není.

MSC Bellissima bude vybavena technologií pro neutralizaci uhlíkových emisí

Ekologická loď o rozměrech tří fotbalových hřišť

Loď, která má na délku rozměry tří fotbalových hřišť, byla postavena v loděnicích STX-France v Saint-Nazaire na atlantském pobřeží. Na moře byla spuštěna po třech letech stavby. Společnost MSC Cruises se dlouhodobě zaměřuje na omezení dopadu provozu svých lodí na životní prostředí. Také MSC Bellissima proto bude vybavena technologií pro neutralizaci uhlíkových emisí a mnoha dalšími ekologickými vychytávkami.

MSC for me propojuje pasažéry i posádku

Největším tahákem a hlavním highlightem krásky jménem MSC Bellissima je nepochybně inovativní technologie MSC for Me“, která propojuje hosty lodi s ostatními pasažéry, posádkou a lodí samotnou a slibuje tak ještě lepší zážitek z celé plavby. Když se k tomu všemu přidá ještě dvoupatrová, 100 metrů dlouhá vnitřní promenáda, jejíž součástí je 80 metrů dlouhá LED kupole, na kterou jsou 24 hodin denně promítány okouzlující panoramata včetně východů a západů slunce nebo noční oblohy, konkurenta budete hledat pouze stěží.

Krásná promenáda na lodi

Cirque du soleil na moři i třípodlažní promenáda

O zábavu je na lodi MSC Bellissima postaráno. Vždyť k dispozici je nespočet atrakcí pro velké i malé návštěvníky. Jen okrajově zmíníme třeba panoramatické prostory, velké divadlo a velkolepý zábavní park spojený s venkovním aquaparkem nebo třípodlažní vnitřní promenádu. Zapomenout nesmíme ani na světově uznávaný Cirque du soleil, který se tentokrát představí na moři. A co můžete od jeho umělců očekávat? Více než hodinové akční představení s artistickými výkony, které jsou situovány do krásného příběhu.

Představení Cirque du solei na lodi

Jeden z nejlepších aquaparků a bazénů na moři

Aby toho nebylo málo, výčet zábavných aktivit ani zdaleka nekončí. Pro všechny věkové skupiny je na lodi připravený jeden z nejlepších a nejpropracovanějších aquaparků na moři. Součástí aquaparku jsou tři otočné klouby, "Himálajský most", řada skluzavek a bazénů. Odpočinou a zrelaxovat se můžete také u hlavního bazénu, který je během večera kouzelně nasvícen. Zajímavostí tohoto bazénu je skutečnost, že jde o jeden z největších bazénů na moři. Po setmění je bazén navíc doplněný o obrovskou LED obrazovku.

Úžasný akvapark na moři

Lázně, posilovna a 20 barů

Na své si tady přijdou ale také dospělí. Pro ně je na lodi připravena posilovna vybavená kardio a posilovacími stroji značky Technogym, denní lázně s množstvím saun a relaxačních procedur, ale také nespočet barů a restaurací. Konkrétně se tady můžete občerstvit nějakou tou středomořskou specialitou v některé z deseti tematicky zaměřených restaurací.

Deset restaurací na lodi MSC Bellissima

Drink vám namíchají ve dvaceti barech, kde hraje odlišná živá hudba. Pokud máte z plavby na lodi obavy a děsíte se její přeplněnosti, pak je v případě MSC Bellissimi hoďte za hlavu. Na každého pasažéra připadá skoro 10 metrů čtverečních veřejných ploch a o jeho pohodlí pečuje více než 1 564 členů posádky.

Návštěva lodního baru

Největší LED obrazovka na moři

MSC Bellissima zaujímá hned několik světových „nej“. Hostí nejlepší cirkus světa a nabízí i největší LED obrazovku na moři. Ta pokrývá celý strop vnitřní promenády. Konkrétně jde o plochu 5 100 m2, což rozhodně není málo. Tahle kráska navíc přenáší vizuální kouzlo nepřetržitě. Těšit se můžete na atmosférickou digitální oblohu, která oživuje celou oblast inspirativními výhledy, událostmi, východy a západy slunce i hvězdnou noční oblohou.

Kajuty i pro ty nejnáročnější. S virtuální asistentkou

Kajuta na lodi MSC Bellissima

Součástí lodi je 1 282 balkonových, 175 rodinných, 136 ocean View a 650 vnitřních kajut. Samostatnou kapitolou je pak 12 vnitřních studií. Některé z kajut mají vlastní whirlpool vířivku. Zajímavostí kajut Bella, Fantastica a Aurea Experience je virtuální asistentka ZOE, která je připravena zodpovědět klientům nejčastější otázky týkající se života na palubě lodi. ZOE komunikuje v sedmi světových jazycích (včetně angličtiny a němčiny) a je vůbec první virtuální asistentkou na palubě lodi.

Exkluzivní MSC Yacht Club

Apartmá MSC Yacht Club

Zajímavostí je i exkluzivní MSC Yacht Club – půvabné apartmá doprovázené 24 hodinovou službou majordoma. V apartmá najdete třeba prostěradla z egyptské bavlny, širokoúhlou televizi, osobní balkon nebo vlastní mini bar. Ubytovaní v této kajutě mají exkluzivní přístup k panoramatickému diskrétnímu salonku, kde jsou nápoje a gurmánské chuťovky podávané formou švédského stolu servírovány po celý den. Samozřejmostí je i virtuální asistentka ZOE.

Rubrika: lodě

Vybíráme to nejlepší z plaveb

USA, Mexiko, Belize, Honduras

Loď: Norwegian Prima | Nocí: 7| Vyplutí: Galveston
Termíny vyplutí:
od 56 950,- Kč Detail plavby »

USA, Mexiko, Belize, Honduras

Loď: Norwegian Prima
Počet nocí: 7
Přístav vyplutí: Galveston
od 23 080,- Kč Detail plavby »

USA, Bermudy

Loď: Norwegian Gem
Počet nocí: 7
Přístav vyplutí: Boston

USA, Bahamy

Loď: Allure of the Seas | Nocí: 3| Vyplutí: Port Canaveral
Termíny vyplutí:
od 17 830,- Kč Detail plavby »

USA, Bahamy

Loď: Allure of the Seas
Počet nocí: 3
Přístav vyplutí: Port Canaveral

« zpět na hlavní stránku

Proč cestovat s námi?

  • 1 Máme širokou a aktuální nabídku plaveb z celého světa.
  • 2 Naši zaměstnanci jsou profesionálové, kteří perfektně znají specifika plaveb.
  • 3 Jako první v ČR jsme vydali specializovaný katalog pouze na plavby.
  • 4 Je za námi 20 let zkušeností a renomé silné cestovní kanceláře ESO travel.
  • 5 U nás si plavbu vybere opravdu každý, kdo hledá kvalitu, spolehlivost a luxus.

Newsletter

Chcete dostávat naše novinky mailem?

Objevte kouzlo cestování lodí

další články »
Plavba Martinik: Co všechno můžete zažít ve Fort-de-France a jeho okolí?

Plavba Martinik: Co všechno můžete zažít ve Fort-de-France a jeho okolí?

Francouzský zámořský department v Karibském moři je nádherný kousek planety. Najdeme ho mezi ostrovy Svatá Lucie a Dominika a v pohodě se tu domluvíte francouzsky. více »

Věci, které si sbalit s sebou před plavbou na lodi

Věci, které si sbalit s sebou před plavbou na lodi

A je to tady! Do vaší vysněné dovolené na lodi zbývá posledních pár dnů. Co si sbalit s sebou? více »

Oddysey of the Seas

Oddysey of the Seas

Představujeme nový přírůstek do flotily společnosti Royal Carribean International. Na vlny se spustí koncem roku 2020. více »

Hamburk: Průvodce městem a zajímavé tipy co navštívit

Hamburk: Průvodce městem a zajímavé tipy co navštívit

Přístavní skvost s jedinečnou atmosférou. Některé zdroje mu přisuzují i pojmenování „německá brána do světa“. Nutno podotknout, že zcela oprávněné. více »