Plavební „Oscary“ za rok 2018 dle Cruise Critic

15. 01. 2019

O tom, které lodě ukořistily Oscary v roce 2017, se dočtete zde. Letošní vítězové jsou pak následující.

Celebrity Edge: Nejlepší nově postavená loď

O lodi Celebrity Edge, která patří do rodiny Celebrity Cruises, se hovoří právoplatně jako o lodi, která nechává budoucnost za sebou. Na své palubě totiž nabízí celou řadu inovativních vychytávek pro maximální komfort a pohodlí pasažérů, kde není pro kompromisy místo. Za zlatý hřeb celé lodi je neomylně považován tzv. létající koberec - netradiční veřejný prostor s proměnlivou náladou, funkcí, a dokonce i umístěním. Tento unikátní prostor se pohybuje mezi jednotlivými palubami skoro jako výtah. Kromě něj na pasažéry čekají i luxusní kajuty s nekonečnou verandou nebo plovoucí vily s vlastními bazény.

1
Zdroj obrázku: https://www.mundycruising.co.uk 

Independence of the Seas: Nejlepší rekonstrukce lodi 

Výletní loď Independence of the Seas patří společnosti Royal Carribean International a na moři pluje od roku 2008. V posledních letech prošla nákladnou rekonstrukcí, v rámci projektu Royal Amplified, která z ní udělala zbrusu nový prostor odpovídající moderním požadavkům pasažérů. Nově svým návštěvníkům nabídne více pohodlí, ale hlavně zábavy, dobrodružství i gurmánských zážitků. Součástí lodi je například virtuální bungee trampolína nebo laserová aréna. Chutné pokrmy připravené z těch nejčerstvějších surovin si pak návštěvníci můžou vychutnat u bazénu nebo ve sportovním baru s živými přenosy Playmakers.

2
Zdroj obrázku: https://www.royalcaribbean.com

Celebrity Cruises: Lodě servírující nejlepší jídlo

Pokud patříte mezi opravdové gurmety, pak se vám bude jistě líbit na lodích společnosti Celebrity Cruises. Například na již zmíněné lodi Celebrity Edge najdete šest tematických restaurací, ve kterých si vyberou milovníci čerstvých rybích specialit a mořských plodů, těstovin i francouzské kuchyně. Na spoustě lodí z rodiny Celebrity Cruises navíc vaří světově uznávaní šéfkuchaři, kteří pořádají opravdovou kulinářskou show před zraky ostatních.

3
Zdroj obrázku: https://www.celebritycruises.co.uk/onboard/food-and-drink/

Royal Caribbean International: Nejlepší zábava na lodích

Pro některé může být dlouhá plavba maličko nudná a stereotypní. To ale neplatí pro lodě z rodiny Royal Caribbean International, které získaly ocenění za nejlepší zábavu na svých lodích. Nejde jen o kulturní a společenské programy, ale také vybavení, které je součástí mnoha lodí. Ať už jde o virtuální bungee trampolínu, laserové arény anebo nespočet skluzavek či lanovek. Nudit se tady rozhodně nebudete.

4
Zdroj obrázku: http://www.royalcaribbean.com

Royal Caribbean International: Nejlepší lodě pro rodiny s dětmi

A společnost Royal Caribbean International ukořistila také další cenu. Tentokrát za nejlépe vybavené lodě pro rodiny s dětmi. Lodě společnosti Royal Caribbean International nabízí světlé a prostorné kajuty pro menší, ale i větší rodiny, zábavné a především promyšlené dětské kluby, kam můžou děti už od šesti měsíců a programy zahrnující diskotéky, divadelní představení i výlety po pobřeží.

bigstock--165263723

MSC Cruises: Nejlepší noční život

Na výletních lodích je pořád co dělat a zábava tady nekončí ani po setmění. Nejinak je tomu u lodí z rodiny MSC Cruises. Těšit se tady můžete na nekonečné party zaměřené na konkrétní styly (například White Party), ale i na diskotéky u bazénu či na basketbalovém hřišti. Třeba na lodích, které brázdí pobřeží Kuby, se objevují také živí kubánští tanečníci, jejichž energie a dobrá nálada je prudce nakažlivá.

bigstock--167091488

Celestyal Cruises: Nejlepší služby

Dokonalost spočívá v malých věcech. A to na lodích společnosti Celestyal Cruises moc dobře vědí. I takové maličkosti jako složitá zvířátka vyrobená z ubrousků, která slouží k potěše očí dítek nebo pomoc dětem s odnášením použitého nádobí v bufetu dělají z těchto lodí vítěze kategorie o nejlepší služby. Na lodích Celestyal Cruises si budete připadat skoro jako doma.

8
Zdroj obrázku: https://www.discovergreece.com

Royal Caribbean International: Nejlepší apartmá

Bohaté vybavení, dotek exkluzivity a rozmanitost kabin. I tak lze charakterizovat základní pilíře lodí společnosti Royal Caribbean International, které si vysloužily ocenění za nejlepší apartmá. Jednotlivé kajuty najdete až v dvanácti rozmanitých kategoriích, z nichž si vyberou milovníci minimalismu i ti, kteří hledají exkluzivní prostor bez kompromisů. V letošním roce byla dokonce představena řada Ultimate Family Suite, doplněná skluzavkou z horního pokoje přímo do pokoje obývacího.

9
Zdroj obrázku: http://www.royalcaribbean.com

Rubrika: lodě

Vybíráme to nejlepší z plaveb

USA, Mexiko, Belize, Honduras

Loď: Norwegian Prima | Nocí: 7| Vyplutí: Galveston
Termíny vyplutí:
od 56 950,- Kč Detail plavby »

USA, Mexiko, Belize, Honduras

Loď: Norwegian Prima
Počet nocí: 7
Přístav vyplutí: Galveston
od 23 080,- Kč Detail plavby »

USA, Bermudy

Loď: Norwegian Gem
Počet nocí: 7
Přístav vyplutí: Boston

USA, Bahamy

Loď: Allure of the Seas | Nocí: 3| Vyplutí: Port Canaveral
Termíny vyplutí:
od 17 830,- Kč Detail plavby »

USA, Bahamy

Loď: Allure of the Seas
Počet nocí: 3
Přístav vyplutí: Port Canaveral

« zpět na hlavní stránku

Proč cestovat s námi?

  • 1 Máme širokou a aktuální nabídku plaveb z celého světa.
  • 2 Naši zaměstnanci jsou profesionálové, kteří perfektně znají specifika plaveb.
  • 3 Jako první v ČR jsme vydali specializovaný katalog pouze na plavby.
  • 4 Je za námi 20 let zkušeností a renomé silné cestovní kanceláře ESO travel.
  • 5 U nás si plavbu vybere opravdu každý, kdo hledá kvalitu, spolehlivost a luxus.

Newsletter

Chcete dostávat naše novinky mailem?

Objevte kouzlo cestování lodí

další články »
Plavba Martinik: Co všechno můžete zažít ve Fort-de-France a jeho okolí?

Plavba Martinik: Co všechno můžete zažít ve Fort-de-France a jeho okolí?

Francouzský zámořský department v Karibském moři je nádherný kousek planety. Najdeme ho mezi ostrovy Svatá Lucie a Dominika a v pohodě se tu domluvíte francouzsky. více »

Věci, které si sbalit s sebou před plavbou na lodi

Věci, které si sbalit s sebou před plavbou na lodi

A je to tady! Do vaší vysněné dovolené na lodi zbývá posledních pár dnů. Co si sbalit s sebou? více »

Oddysey of the Seas

Oddysey of the Seas

Představujeme nový přírůstek do flotily společnosti Royal Carribean International. Na vlny se spustí koncem roku 2020. více »

Hamburk: Průvodce městem a zajímavé tipy co navštívit

Hamburk: Průvodce městem a zajímavé tipy co navštívit

Přístavní skvost s jedinečnou atmosférou. Některé zdroje mu přisuzují i pojmenování „německá brána do světa“. Nutno podotknout, že zcela oprávněné. více »