Norwegian Cruise Line v roce 2019: Vzrušující nabídka plaveb s ALL INCLUSIVE servisem

11. 03. 2019

bigstock-Santorini-Greece--------268693606

Pro letošní rok si připravila více než 400 rozmanitých plaveb, díky kterým se podíváte prakticky do celého světa. Během plavby navíc můžete využívat all inclusive servisu nebo ubytování v moderních kajutách typu The Haven a Suite, které mají v ceně nadstandardní servis.

Bohatý all inclcusive program 

All inclusive program společnosti Norwegian Cruise Line pro letošní rok zahrnuje vskutku bohatý servis. Ve všech lodních barech si mohou cestující vychutnávat nealko, džusy, lihoviny, lahvové i točené pivo, vína a koktejly do ceny 15 dolarů. Milovníci kávy jistě ocení možnost neomezené konzumace kávy značky Lavazza, která je podávána v restauracích během jídel. Samozřejmostí je lahev vody na osobu a den umístěná v kajutě a 60 minut internetového připojení zdarma. V rámci all inclusive je zahrnut také poplatek za donášku kontinentální snídaně do kajuty a servisní poplatek za plavbu.

bigstock--160631060

Extra služby pro cestující v kajutách kategorie The Haven a Suite

Pokud si pro svou cestu nezvolíte klasickou kajutu, nýbrž kajutu kategorie The Haven nebo Suite, máte kromě výše zmíněného v rámci servisu zahrnut také určitý počet bezplatných večeří ve speciálních restauracích (restaurace Cagney’s Steakhouse, Teppanyaki, Le Bistro, La Cucina, Margaritaville a Moderno Churrascaria). K dispozici je i 250 minut bezplatného internetového připojení, kredit ve výši 100 dolarů na kajutu, který můžete využít k dalším lodním službám (například ke kadeřníkovi anebo na wellness) a poplatek za donášku při objednávkách room service. Za další služby si na lodích připlatíte.

6. Haven 3-Bedroom Garden Villas

Asie nenechá nikoho chladným

Společnost Norwegian Cruise Line zajišťuje plavby téměř po celém světě. Atraktivní je nepochybně Asie. Během několika dnů poznáte třeba Hongkong, Kambodžu, Spojené arabské emiráty, Maledivy, Indii i Srí Lanku. Velmi oblíbená je třeba plavba Singapurem, Thajskem a Malajsií. Během plavby si pěkně zblízka prohlédnete přístavy v Singapuru, na ostrově Phuket, v Langkawi nebo Penangu. Na lodi Norwegian Jade strávíte celkem šest nocí.

bigstock-James-Bond-Island-Phuket-Thai-270418825

Dny, které si užijete v přístavech a jednotlivých letoviscích pak můžete využít ke koupání na thajských plážích, prohlídce singapurských architektonických skvostů anebo výletu po ostrově Langkawi, kterému se přezdívá asijský Mauritius. Také na této lodi se můžete těšit z all inclusive servisu. Do přístavu v Singapuru se ale musíte dopravit sami. Proto přikládáme pár tipů, jak si let do přístavu co nejvíce zpříjemnit.

Arabský poloostrov představí zbrusu nové kultury

Plavby po Arabském poloostrovu patří mezi ty nejoblíbenější (často se plavíme s českým delegátem). Do přístavů, odkud lodě vyplouvají, to máte vcelku kousek, navíc známá místa díky plavbám poznáte tak trochu z jiné strany. Prozkoumat díky nim můžete krásy Arabského poloostrova opravdu zevrubně. Třeba během 21 denní plavby skrze Itálii, Řecko, Turecko, Kypr, Izrael, Egypt, Jordánsko, Omán a SAE poznáte rovnou několik velkolepých i starobylých přístavů.

bigstock-Rhodes-Greece--May------286467388

Za zmínku stojí třeba výchozí přístav Civitavecchia v Římě, přístavy Pireus a Kuşadası, přístav na ostrově Rhodos nebo egyptský přístav Safaga. Chybět samozřejmě nebude ani návštěva Abú Dhabí a zastávka v Dubaji. Chcete se dozvědět, co všechno zažijete během plavby na Arabský poloostrov? Čtěte jeden z našich dřívějších článků.

Plavby Jižní Amerikou jsou jednoduše okouzlující

Lákají vás starobylé kultury v Peru? Anebo snad dáte přednost výtečnému vínu z Chile? Ať už toužíte po dobrodružství, tajemství anebo aktivním odpočinku, jsou pro vás plavby Jižní Amerikou doslova jako stvořené. Například během plavby lodí Norwegian Sun se můžete podívat do Chile, Peru, Hondurasu (tam najdete i jeden z nej korálových útesů na světě), Ekvádoru, na Kostariku, do Panamy, Kolumbie a USA.

bigstock-Cartagena--Colombia--March--262151905

Vyplouvat budete z přístavu San Antonio a během plavby zastavíte v mnohých dalších (např. Coquimbo, Arica, Lima, Trujillo, Manta, Puntarenas, Cartagena nebo Miami). Bez uzardění můžeme konstatovat, že některé z výše jmenovaných patří mezi ty nejkrásnější přístavy v celé Jižní Americe.

Plavby Kanadou a Novou Anglií neomrzí

Nová Anglie je oblast mezi Kanadou a New Yorkem, konkrétně tedy severovýchodní cíp USA s největším městem Bostonem. Díky plavbám společnosti Norwegian Cruise Line můžete spojit příjemné s užitečným a vidět kus Kanady i USA. Vyplouvat budete většinou z přístavu v New Yorku a během plavby zastavíte v přístavu Saint John, Halifax, Portland nebo Bar Harbor.

bigstock-Lake-fog-with-Autumn-foliage-a-255586492

Například krásný přístav Saint John, který je součástí stejnojmenného města, má podobu jakéhosi fjordu, díky kterému je dobře chráněný před atlantickými bouřemi. Nakoupit si tady můžete celou řadu suvenýrů, třeba javorový sirup anebo sušené bizoní maso. Během cesty zakotvíte také v Halifaxu, kterému se ne nadarmo přezdívá město lodí. Navštívíte i Portland, který je díky svému novému a starému přístavu oblíbeným cílem turistů.

Karibik pro milovníky okouzlujících pláží

Lodě Norwegian Cruise Line vás v letošním roce přepraví také do dalekého Karibiku, který je pro mnohé z nás splněným snem. Koupání a opalování můžete zkombinovat s prohlídkou některých amerických přístavů, Chile anebo Ekvádoru. Chybět nebude ani vylodění na Bahamách či na pirátském ostrově Barbados.

bigstock-Idyllic-white-sand-tropical-be-253969558

Třeba během osmidenní plavby zastavíte v portorickém přístavu San Juan, přístavu Castries na Svaté Lucii anebo v přístavu Bridgetown na Barbadosu. Chybět nebude ani zastávka v přístavu St. John´s, který je so součástí souostroví Antigua a Barbuda a podíváte se také na Americké a Britské panenské ostrovy. Odpočívat můžete na nejkrásnějších karibských plážích, oddávat se můžete prohlídkám starobylých památek anebo ochutnávat místní speciality, na které jinde ve světě nenarazíte.

Objevte krásy Severní Evropy

Severní Evropa je blyštivým klenotem, který se vám navždy vryje do srdce. Je drsná a krásná zároveň, je kouzelná, nepopsatelná a silně návyková. Díky plavbám společnosti Norwegian Cruise Line se během 15 dnů můžete vypravit třeba do Nizozemska, Velká Británie, Norska, Irska, Francia a Belgie. Prohlídnete si místo kontrastů – milovaný i nenáviděný Amsterodam, kterému se přezdívá město kol a červených luceren.

bigstock-amsterdam-netherlands-septe-107249318

Zastavíte se i v Edinburghu a Invergordonupřístavech, díky nimž poznáte Velkou Británii. Také prozkoumáte norské krásy, nad kterými zaplesá nejedno srdce milovníka přírodních rarit a zastavíte se i v Dublinu – městě, které nikdy nespí. Neochutnat pravou irskou whisky by byl hřích. Po tom, co prozkoumáte Belgii a kus Francie, se opět navrátíte do Amsterodamu.

Zpátky do milovaného Středomoří

Milujeme Středomoří a nedáme na něj dopustit. Pokud už máte proježděné Řecko, Chorvatsko, Itálii nebo Španělsko křížem krážem, zkuste to vzít letos tak trochu u druhé strany – od moře. Vydat se můžete na plavbu východním anebo západním Středomořím. Třeba taková okružní plavba skrze Itálii, Černou Horu, Řecko a Chorvatsko vás zavede na místa, o kterých se vám dosud ani nezdálo. Plavba začíná v italských Benátkách, což je samo o sobě zážitkem.

bigstock--209570401

Pokračovat budete do přístavu Kotor v Černé hoře, odkud se vydáte na zbožňované i zatracované Korfu – klenot řeckých ostrovů. Korfu se ne nadarmo přezdívá „Smaragdový ostrov“. Díky své poloze a vysokému počtu srážek je ostrov poset rozkvetlou zelení. Najdete zde nejstarší olivovníky světa i ty nejkrásnější pláže. Z Řecka ale neuvidíte pouze Korfu, ale také romantické Santorini, ostrov Rhodos, Mykonos anebo Argostoli. V Chorvatsku zakotvíte v Dubrovníku, odkud se vydáte zpět do Benátek.

Vybíráme to nejlepší z plaveb

USA, Mexiko, Belize, Honduras

Loď: Norwegian Prima | Nocí: 7| Vyplutí: Galveston
Termíny vyplutí:
od 56 790,- Kč Detail plavby »

USA, Mexiko, Belize, Honduras

Loď: Norwegian Prima
Počet nocí: 7
Přístav vyplutí: Galveston
od 23 520,- Kč Detail plavby »

USA, Bermudy

Loď: Norwegian Gem
Počet nocí: 7
Přístav vyplutí: Boston

USA, Bahamy

Loď: Liberty of the Seas | Nocí: 3| Vyplutí: Fort Lauderdale
Termíny vyplutí:
od 14 920,- Kč Detail plavby »

USA, Bahamy

Loď: Liberty of the Seas
Počet nocí: 3
Přístav vyplutí: Fort Lauderdale

« zpět na hlavní stránku

Proč cestovat s námi?

  • 1 Máme širokou a aktuální nabídku plaveb z celého světa.
  • 2 Naši zaměstnanci jsou profesionálové, kteří perfektně znají specifika plaveb.
  • 3 Jako první v ČR jsme vydali specializovaný katalog pouze na plavby.
  • 4 Je za námi 20 let zkušeností a renomé silné cestovní kanceláře ESO travel.
  • 5 U nás si plavbu vybere opravdu každý, kdo hledá kvalitu, spolehlivost a luxus.

Newsletter

Chcete dostávat naše novinky mailem?

Objevte kouzlo cestování lodí

další články »
Plavba Martinik: Co všechno můžete zažít ve Fort-de-France a jeho okolí?

Plavba Martinik: Co všechno můžete zažít ve Fort-de-France a jeho okolí?

Francouzský zámořský department v Karibském moři je nádherný kousek planety. Najdeme ho mezi ostrovy Svatá Lucie a Dominika a v pohodě se tu domluvíte francouzsky. více »

Věci, které si sbalit s sebou před plavbou na lodi

Věci, které si sbalit s sebou před plavbou na lodi

A je to tady! Do vaší vysněné dovolené na lodi zbývá posledních pár dnů. Co si sbalit s sebou? více »

Oddysey of the Seas

Oddysey of the Seas

Představujeme nový přírůstek do flotily společnosti Royal Carribean International. Na vlny se spustí koncem roku 2020. více »

Hamburk: Průvodce městem a zajímavé tipy co navštívit

Hamburk: Průvodce městem a zajímavé tipy co navštívit

Přístavní skvost s jedinečnou atmosférou. Některé zdroje mu přisuzují i pojmenování „německá brána do světa“. Nutno podotknout, že zcela oprávněné. více »